Jan 14 2014

Overdracht D.O.G. naar Dogfrisbee.nl

Aankondiging overdracht D.O.G.

Hiermede wil ik aankondigen dat ik als eigenaar/voorzitter van het overkoepelend dogfrisbeeorgaan Nederland gestopt ben.

Dat wil zeker niet zeggen dat ik stop met dogfrisbee, maar er zijn een aantal aspekten waardoor ik niet goed de functie als voorzitter van het overkoepelend orgaan kan uitoefenen.

U zult mij zeker nog gaan zien in horen in dogfrisbeeland, immers ik blijf mee denken, mee ontwikkelen om deze fantastische hondensport kwalitatief te verbeteren en te verbreden. Ik ben (hoofd)jury, geef workshops en trainingen naast het feit dat ik nog fanatiek speler ben.

Ik draag de website en alles wat betreft D.O.G. over aan mijn waarde collega Puck van der Marel. Zij heeft de hele website www.dogfrisbee.nl /D.O.G. ontwikkeld en opgestart. Daarnaast heeft zij bewezen dat zij erg goed is in organiseren van evenementen en de marketing ervan. Ik vertrouw erop dat zij met volle passie de rol als eigenaar van D.O.G. zal overnemen en met succes zal vervolgen.
Zij heeft mij aangegeven dat zij graag ziet dat de website voortaan Dogfrisbee.nl zal gaan heten. Daarin heb ik ingestemd.

Voor alle vragen en/of feedback kunt u zich wenden tot het nieuwe emailadres puck@dogfrisbee.nl. Dit adres staat ook op de website. Haar telefoonnummer is 06-42168204.

Ik dank jullie allen voor het vertrouwen dat jullie in mij hebben gehad in het beheer van D.O.G. en ik hoop dat jullie tevens het vertrouwen gunnen aan Puck van der Marel.

Met vriendelijke groeten,
Frans van Roij
fransvanroij@hotmail.com
06-54375046